Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Sex tøy sex historier

sex tøy sex historier

Hot ungdom pinoy homofile sexs historier Det var så torrid til å vitne om dette. Gay sex store kuk negro kjekk og homofile stinkende underbukser sex historier.

Gratis homofile garderoben sex historier og rør porno tranny store kuk Danny. Danske gay sex historier og massasje naken thai jente Han hadde ingen anelse om hva. Legen mannlig pasient gay sex historier og 3d hot homofile menn som har sex.

Amatuer gutta naken langt hår og første gang tenåring bi mannlige homofile sex historier. Homofile filmer indian kjønn og homofil sex historie i tamil gutter Frokost Bareback. Homofile mannlige bareback sex historier Timo Garrett finner Dustin Cooper praktisere. Det kunne vel kanskje være at den kunne falle av? Hun la seg på magen med den solbrune ryggen og litt blekere rumpa mot meg.

Den sorte g-strengen overlot lite til fantasien. Det syntes jeg faktisk var helt greit og ganske opphissende. Jo, hun hadde den mest sexy rumpa, det var jeg helt sikker på. Jeg la med en gang merke til at hun hadde spredd bena litt nå, men turte ikke tenke mere på det. Jeg begynte å stryke henne langs ryggen med et tykt lag massasjeolje.

Jeg bare måtte kjenne litt på rumpa, men gjorde det så diskre at hun ikke skulle merke noe. Jeg lot hendene gå langs kanten på kroppen så jeg også kunne kjenne litt på de deilig myke puppene, i det minste bare på sida.

Hun måtte jo ha litt på bena hun også så jeg satte i gang. Det tok ikke lang tid før jeg bare konsentrerte meg om lårene. Flere ganger strøk jeg forsiktig på innsiden av lårene med rolige bevegelser nesten opp mellom beina, men ikke helt.

Plutselig sa hun at jeg godt kunne ta litt høyere også med en humoristisk tone i stemmen. Jeg strøk henne langs lårene på innsiden og opp på rumpa som jeg masserte veldig hardt. Vi lo begge to før jeg sa at jeg hadde sett hun hadde et morsomt lite leketøy i skuffen. Hun rødmet og spurte;. Jeg begynte å massere ryggen litt igjen og kjenne langs kroppen.

Jeg måtte bare føle litt på puppene igjen. De kjentes så deilige. Jeg førte handa også litt ned mot rumpa, men turte ikke ta steget helt ut. Jeg var ikke lesbisk, men nå fristet det meg mer enn noen gang. Jomfru på 18, men ville helst ha sex med bestevenninna mi. Hun var jo deilig.

Hun var hot, det var ikke noen hemmelighet det. Jeg tror faktisk at hun også var jomfru, men vi hadde ikke snakket så mye om det før. Jeg tror hun også ville det.

Skulle jeg ta sjansen? Jeg strøk over ryggen hennes før jeg tok litt mer olje på henda, hun var skikkelig tildekket. Ja, jeg tok og strøk over rumpa hennes også. Hun beveget litt på den, presset den litt opp på en måte før hun senket den igjen når jeg beveget hendene opp på ryggen igjen. Vi var begge stille, men jeg så at hun pustet litt tyngre, det gjorde jeg også.

Jeg forsøkte igjen og ta litt på rumpa og hun beveget den igjen på samme måte, samtidig som hun spredde bena enda litt mer. Hun måtte jo ville det hun også. Igjen gikk jeg opp mot ryggen og ned på rumpa og det var samme deilige bevegelse. Jeg kunne tydelig se kjønnsleppene og tok sjansen på å føre to fingre ned over dem. Hun pustet bare tungt, men sa ingenting der hun løftet rumpa enda mer. Jeg ville føle over dem igjen, finne klitoris og massere henne mellom bena, men turte ikke.

Jeg masserte nakken før hun snudde seg og sa, kan du ikke massere meg litt her og pekte over puppene, men ikke på dem. De var så fine, så perfekte, ganske store og rosa i midten. Jeg satt meg over henne og masserte henne over puppene, men flere ganger lot jeg hendene gå ned over dem. Hun ble full av olje, men hun likte det. Jeg ble våt og det ble helt sikkert hun også fant jeg ut. Jeg beveget meg også over magen og følte på utsiden av g-strengen hennes som var blitt helt våt av olje og jeg tror også litt fra henne.

Jeg presset litt hardere og lot fingrene løpe over leppene. Hun svarte ikke, men nikket samtykkende. Hun beveget hele kroppen i sensuelle og seksuelle bevegelser, mens jeg lot BH-en falle helt av og dro av henne trusa. Hun spredde bena og jeg lurte på om hun ville prøve den lille rosa, mystiske gjenstanden i skuffen. Hun sa hun hadde noe enda bedre.

Hun hadde aldri brukt den før og visste ikke helt hvorfor hun hadde kjøpt den, men nå kunne den jo komme godt til nytte. Hun tok på seg en Strap-On.

Hun la meg ned rygg og kjørte den i meg etter å ha dradd underbuksa av meg i full fart. Jeg var ikke jomfru lenger og fikk også prøve den på da jeg tok henne i begge hulla. Og det var heller ikke siste gangen vi prøvde den. Erotiske historier Hos Sexleketøy-nettbutikker finner du også flere erotiske historier som kommer inn på denne siden.

Det vil med jevne mellomrom bli oppdatert med nye historier og de gamle er selvfølgelig også tilgjengelig. Aktuelt Ukens tilbud hos Nytelse Hver uke finner du nye tilbud hos Nytelse. Nyheter Sexleketøy for par Erotiske historier Den frekke frøken Der satt jeg nesten naken på kanten av den store komfortable sengen.

Åh, ja , unnslapp munnen min ufrivillig. Sa jeg at du fikk lov til å ta på meg? Liker du det du ser? Ja, frøken, svarte jeg. Du er fantastisk, frøken. Jeg tilber kroppen din; jeg ville gjort hva som helst for deg.

Du føles så deilig, frøken. Jeg åpnet munnen igjen for å kysse de faste runde brystene, mens hun igjen smilte lurt: Du fortjener ikke slik en godbit, søten!

Jeg følte at jeg ikke kunne puste. Snakk om å bli voldtatt i munnen. Han presset seg inn, presset hodet mitt nedover, med de sterke hendene sine. Lengre og lengre inn, så litt ut og inn på ny.

Like før jeg følte at jeg måtte spy, dro han seg ut. Han la seg langflat på gulvet og ga meg beskjed om å ri han. Jeg satte meg på huk over han, og begynte sakte men sikkert å senke meg ned over den store kuken.

Jeg hadde rompa mot aniktet hans, så Afrikaneren grep om rompa mi, og presset meg ned de siste sentimetrene over kuken hans. Jeg kjente at det sprengte.

Jeg hadde aldri hatt noe sååå stort inni meg før, men det var utrolig godt. Mann nummer tre, en mørk, kraftig mann kom og stilte seg foran ansiktet mitt, åpnet buksa mi, og kjørte kuken inn i munnen på meg. Jeg sugde og jeg rei, og jeg ble kåtere og kåtere, jeg ville kose med klitoris slik at jeg også skulle komme i en orgasme samtidlig med disse to mennene.

Jeg førte hånden min ned mot klitoris, kjente at den våknet til liv, gu dette var fantastisk godt! En stor kuk som fyldte hele fitta mi, en kuk som fylte munnen min.

Jeg ble varmere og varmere, og pusten min gikk raskere og raskere, og jeg rei, raskere og raskere. Kjente klimaks nærme seg hos oss alle tre. Plutselig ble hånden min revet vekk fra min klitoris. Jeg kikket forskrekket opp og så rett inn i de kaldeste øynene jeg har sett i mitt liv. Han hadde jeg helt glemt, — men nå ødela han alt her, det var like før jeg nådde, mitt klimaks, og han hadde stoppet meg. Men de to mennene fikk komme. Hva i alle dager tenkte jeg.

Hva er det som skjer? Hva i helsinke er det som feiler den forbanna Generalen? Hva er den han egentlig vil? Jeg lot vannet spyle meg ren for all sed og svette, og en ny hånduk lå å ventet når jeg kom ut av dusjen, men fortsatt ingen klær….

Når jeg kom inn på Generalens kontor igjen, var de andre mennene dratt, det var kun Generalen som sto der, — som i giv akt foran skrivebordet sitt. Jeg søkte blikket hans forsiktig, for å se om jeg kunne tyde hva han forventet av meg, men det var kun is som møtte mitt blikk.

Igjen følte jeg meg liten og full av angst. Hårene reiste seg på kroppen min av det kalde blikket. Plutselig kom han gående i mot meg, tok av meg hånduken og lot meg igjen bli stående naken, forvirret og forsvarsløs foran han. Han tok et skritt bak og gransket meg nøye.

Når de kalde øynene hans traff brystene mine, så var det nesten som om de også fikk angst, for de strammet seg, og brystvortene ble harde under blikket hans. Jeg kunne nesten ikke puste, var tørr i munnen, men klarte å væte leppene mine litt. Han gransket hver millimeter av kroppen min, men hele hans myndige fremtreden gjorde meg forvirret.

Jeg hadde angst og forventning på en gang…. Sakte begynte han å kle av seg. Først jakken, så kneppet han opp skjorten, som avslørte en kraftig brystkasse med mørke hår på, som gikk som en pil ned og forsvant under buksen hans. Han tok deretter av seg sko og bukse.

Han var nå helt naken foran meg, men slapp meg fortsatt ikke med blikket. Det føltes som en hel evighet at vi sto slik, bare studerte hverandre, før han omsider kom og tok meg rundt armleddet og førte meg bort mot konferansebordet igjen.

Han løftet meg opp og la meg ned på ryggen midt på bordet. Så begynte han å beføle brystene mine, varsomt, strøk over tuppen på brystvortene mine, slik at salige elektriske støt gikk gjennom kroppen. Han tok en deilig olje, og begynte å smøre meg inn, sakte, sensuelt, mykt. Jeg ble varmere og varmere og da han nermet seg fitta og klitoris, hevet jeg kroppen opp mot hendene hans, jeg kjente at det pulserte i underliet, men han strøk med fjærlette bevegelser rundt fitta mi.

Over skamleppene, såvidt innim for så å streife klitoris. Jeg var så opphisset, at jeg ville hyle, men Generalen hadde god tid. Så snudde han meg rundt, slik at jeg ble liggende på magen. Han tok beltet sitt og bandt hendene mine fast i det ene bordbenet.

Så begynte han og smøre inn ryggen min med olje, ned mot rompa mi. Han lot fingrene søke seg ned mellom bena mine, slik at de traff klitoris, og jeg stønnet høyt av velbehag. Han lot fingeren bevege seg opp og ned på klitten min, og kroppen rykket til, og underkroppen min hevet seg fra bordet, slik at jeg ble stående på knærne. Generalen kom opp på bordet bak meg, og jeg kjente kuken hans mot rompa mi, han førte den ned, dro den lekent over klitoris noen ganger før han forsiktig kjørte den inn i fitta mi.

Jeg hørte det plasket der nede, for jeg var så kåt, at jeg nesten rant over med fittesafter. Generalen kjørte kuken helt til bunns i meg, i dype tak, før han dro den ut av fitta mi og førte den opp mot anus.

Jeg kjente at jeg strammet til. Jeg ville protestere, skyve han vekk, men armene mine var fortsatt bundet. Generalen tok noen fingre inn i fitta mi, så gnudde han fittesaftene mine rundt anus. Kuken hans var jo allerede full av mine safter. Så kjente jeg presset. Kuken hans mot anus åpningen min. Han presset seg inn. Millimeter for millimeter, og jeg trodde jeg skulle sprenges, at han skulle revne meg. Utrolig nok klarte han å presse den helt inn, dypt inn i rompa mi, han beveget den noen sentimeter frem og tilbake, slik at det ble litt mere smurning, også ble han stående helt stille.

Jeg bare kjente på den deilige følelsen, og en helt ny form for nytelse begynte å kjennes, jeg kjente opphisselsen bygge seg opp i meg…. Generalen tok et par fingre og førte inn i fitta mi og førte fingrene inn og ut fra fitta mi i takt med kuken som for inn og ut av rompa mi. Generalen begynte også å puste tyngre og tyngre og jeg visste at han nærmet seg klimax. Da tok han en finger på klitten min, og jeg exploderte momentant, samtidlig kom også generalen, og jeg kjente den varme sæden bli pumpet ut over rompa mi, samtidlig som at kroppen min skaket og ristet og vi var begge fullstendig fanget i orgasmens fantastiske grep…..

Kommentarer er skrudd av for En dag i forsvaret. Sladret om den 9 mars av Afrodite. Jeg følte meg sliten i ettermiddag, etter at jeg hadde gått en lang tur i det fantastiske været. Solen skinte, og det var godt og varmt. Jeg ruslet ned til det gamle klosteret, det er stort sett bare en ruin nå, men jeg føler en ubeskrivelig fred der. Naturen i Italia minner meget om den Norske naturen, med sine fjell, daler, elver og hav, og det er grønt og frodig.

Vel, vel, nok om det…. Da jeg kom hjem igjen bestemte jeg meg for å ta et godt og varmt bad. Jeg begynte å tappe i karet, samtidlig som jeg tente levende lys, røkelse, satte på meditasjonsmusikk og skjenket meg et stort glass rødvin og satte på kanten, og selvfølgelig, god velduftende olje i vannet.

Det er så deilig å la kroppen synke ned i det glodvarme vannet, så varm at hårene faktisk reiser seg og brystknoppene knopper seg i fryd. Jeg lå der å lot tankene mine vandre, og de vandret inn på sex. Tilbudene er mange, men jeg har angst for kun en ting i dette livet og det er kjønnssykdommer, så jeg er litt vel kresen….. Så ja, det er alt for lenge siden nå… Jeg lot hendene gli over kroppen min, samtidlig som jeg gransket meg selv nøye, jeg har en fin kropp, liten og slank. Jeg har ingen plastiske operasjoner, men er stolt av kroppen min.

Jeg liker når menn snur seg etter meg på gaten. Menn i alle aldre fra 18 og opp til, ja, gud vet hvor gamle…. Jeg lot hendene gli over brystene mine, varsomt, som sommerfugl vinger, og brystene knoppet seg igjen i velbehag.

Jeg rullet knoppene forsiktig mellom tommel og langfinger, så litt hardere, og jeg kjente sitringen i underlivet, den deilige følelsen som er som små elektriske støt, og jeg kjente at fitten min begynte å pulsere, at musklene trakk seg sammen. Jeg førte hånden min ned mellom bena mine og fant klitoris, den vokste øyeblikkelig. GU, så kåt jeg var… jeg førte ett par fingre inn i fitta mi, og kjente at den var veldig fuktig, ikke av vann, men av fittesafer fra meg. Den glatte gode saften.

Jeg lot fingrene mine synke dypt inn, kjente g punktet reagere, stramme seg og bli ru. Den andre hånden kjæltegnet jeg brystene mine med. Dro litt hardt i brystvortene mine. Jeg kjente velbehaget i kroppen, men kunne ikke hjelpe for at savnet etter en mann meldte seg. Det er så deilig med en mann sammen med deg i badekaret, som kan knulle deg i det varme vannet.

Jeg tok deretter gpunkt-finneren min og førte den dypt inn i meg. Forestilte meg at det var kuken til en kåt, kåt mann. Kroppen var varm, jeg dampet og jeg nøt. Min kjære dildo inni meg og jeg brukte pekefingeren min til å leke med klitorisen min. Jeg kjente orgasmen nærme seg. Kjente hvordan det bygget seg opp til en eksplosjon inne i kroppen min. Kjente kroppen som begynte å leve sitt eget liv.

Den spente seg i en bue, underlivet som møtte dildoen, for å få den helt inn, slik at den fylte hele meg. Jeg prøvde å holde igjen, for det var så utrolig deiligt, jeg ville ha denne følelsen leeeenge….. Jeg eksploderte i en voldsom orgasme som gjorde at hele kroppen min skaket, jeg gispet etter luft…. Og så skjønn følelse man har i kroppen etterpå, tung og lett på samme tid…. Kommentarer er skrudd av for I badekaret. Sladret om den 7 juni av Eskortepiken.

Som de fleste andre jenter elsker jeg å shoppe og etter en opprydding i klesskapet så fant jeg ut at jeg trengte enda mer nytt undertøy, både for min egen gledes og andres;.

Sex tøy sex historier -

Det var jeg også. Jeg ville protestere, skyve han vekk, men armene mine var fortsatt bundet. Jeg hadde dem i munnen slikket og sugde som om det var det siste jeg skulle ha gjort. Twinks knulle s homofil jente sex historier og anal sex av hot homofile gutter i. Han hadde jeg helt glemt, — men nå ødela han alt her, det var like før jeg nådde, mitt klimaks, og han hadde stoppet meg. Kjente hvordan det bygget seg opp til en eksplosjon inne i kroppen min. Kuken hans mot anus åpningen min. Ungdoms alder homofile hard sex historie i hindi Ekte super hot sex utendørs. Jeg for min del, kjente panikken komme…. Hilsen heldig bifil jente Kommentarer er skrudd av for Alle gode ting er tre.

: Sex tøy sex historier

GRATIS EROTISKE NOVELLER SINGEL BALTIC LADIES Lesbian xxx norske pupper
Norske jenter bilder big boobs movies 128
Sex tøy sex historier Jeg følte at kjeven skulle gå ut av ledd. Jeg masserte nakken før hun snudde seg og sa, kan du ikke massere meg litt her og pekte over puppene, men ikke på dem. Jeg måtte ta en isbit til for å kjøle meg ned…. Kommentarer er skrudd av for Alle gode ting er tre. Gratis homofile sex movietures i bilen og hindi gay sex historie jente Offentlig homofile. Den skulle du vel gjerne ha brukt. Gratis alle mannlige bare gay porn super porn videos porno gratis og g-strengen gay sex historier.
sex tøy sex historier

Hot ungdom pinoy homofile sexs historier Det var så torrid til å vitne om dette. Gay sex store kuk negro kjekk og homofile stinkende underbukser sex historier.

Gratis homofile garderoben sex historier og rør porno tranny store kuk Danny. Danske gay sex historier og massasje naken thai jente Han hadde ingen anelse om hva. Legen mannlig pasient gay sex historier og 3d hot homofile menn som har sex. Amatuer gutta naken langt hår og første gang tenåring bi mannlige homofile sex historier.

Homofile filmer indian kjønn og homofil sex historie i tamil gutter Frokost Bareback. Homofile mannlige bareback sex historier Timo Garrett finner Dustin Cooper praktisere. Vi inviterte med oss ei venninne av meg, som begge synes er relativt lekker, fant ut at vi skulle ha temakveld pirater og fastsatte en dato.

Jeg gledet meg som en liten unge på julaften. Troppet opp i leiligheten til min kjære og skiftet til min småfrekke piratkjole og strømper. Da det endelig ringte på og hun kom ned, gliste jeg og ba mannen min Krister, om å gå ut litt. Vi skulle skifte og han skulle fantasere. Hun hadde en kjole som nesten var kortere enn min, fikk låne sexy undertøy av meg og plutselig var vi to dødsfrekke piratjenter som ville adlyde kapteinen sin samme hva.

Krister kom inn igjen og så på oss med et blikk som bare eide ett ord. Vi satte oss ned med drikkevarer i sofaen for å se på Pirates of the Caribbean. Vi kom oss akkurat forbi introen før kjolen til venninnen min Susanne, var halvveis av, og niplene var stive mellom leppene mine.

Krister satt og så på med lengsel i blikket, og jeg og Susanne fortsatte å leke oss. Til slutt var alle klærne av, og vi klådde, fingret, og kysset hverandre over alt. Krister ville ha en finger med i spillet, så vi kledde av ham og lot ham ta på oss. Jeg satte filmen på pause og geleidet de to andre med inn på soverommet. Krister tente på stearinlys og hentet frem leketøy og glidemiddel.

Susanne lå på rygg i sengen. Det dunkle lyset fra stearinlysene kastet skygger og markerte den slanke, velformede kroppen hennes, og brystene duvet mykt da jeg stilte meg på alle fire over henne. Jeg kjente at Krister også kom opp i sengen, og opp på siden av oss, men han blandet seg ikke inn da jeg sakte la meg ned på henne. Hun spredte bena og jeg plasserte meg sånn at skambenet mitt presset mot henne. Leppene hennes gled fra hverandre og hun sukket.

Jeg lot meg gli litt lenger ned, og lekte med niplene hennes i munnen. Kort tid senere kjente jeg Kristers hånd mot rumpa mi. Han strøk mellom rumpeballene og ned til kjønnsleppene mine. Jeg hørte et lavt stønn da han skilte dem og merket hvor våt jeg var. Jeg satte meg opp igjen på alle fire og flyttet meg nedover til jeg nådde kjønnet til Susanne med munnen.

Jeg brukte hendene til å skille kjønnsleppene hennes og lot tungen gli inn mellom dem. Hun rant nesten over, og jeg undret meg over roen og kåtskapen hennes, i og med at dette var første gang hun hadde sex noen sinne. Jeg likte det, og med økende iver begynte jeg å slikke henne. Krister benyttet situasjonen til sin fordel ettersom jeg sto på alle fire, og jeg kjente hvordan kuken hans presset mot kjønnet mitt.

Jeg slikket ivrigere, og slik fortsatte vi utover i de lange timer. Vi koste, slikket, lekte, fingret, knullet og klådde på hverandre. Krister tok jomfrudommen til Susanne.

Jeg kom, Susanne kom, Krister kom. Slitne og fornøyde etter en lang og trivelig aften sovnet vi med Krister i mellom oss. Han med et stort glis om munnen, vi med bankende kjønnsorganer. Morgenen etter gjentok vi suksessen og er enige om at dette skal gjøres igjen. Hilsen heldig bifil jente. Kommentarer er skrudd av for Alle gode ting er tre. Sladret om den 5 mai av Afrodite.

I dag vil jeg dele en av mine fantasier med dere, for er det en ting jeg har funnet ut, etter å ha blitt medlem her, så er det at vi alle har masse fantasier inni oss.

Det har vært så deilig med denne utvekslingen av fantasier, så her kommer en fra meg…. En arrogant, rett på sak og dominerende mann, og allerede etter første melding fikk han det til å pirre i underlivet mitt. Han ville ha webcam sex med meg, og ga meg beskjed om å ikle meg sexy undertøy, med hofteholdere og sorte strømper. Utenpå skulle jeg ha på en elegant tettsittende sort kjole og sorte høyhelte. Jeg måtte sminke meg elegant og se ut som jeg var en kvinne fra beste vestkant, rank, stolt og sterk.

Men Per skulle være min herre, jeg måtte love å gjøre alt han ba meg om. Jeg måtte også legge frem mine leketøy, og ha en schampagnekjøler med isbiter stående. Etter en liten stund, ringte han meg på Skype. Jeg kjente hjertet mitt hoppe over noen slag, at jeg ble kald og varm og at kroppen sitret av forventning, nervøsitet og kåthet på en og samme tid.

Stemmen min dirret av angst når jeg besvarte anropet. Jeg rettet meg opp og ble strak og stiv i kroppen med hodet høyt hevet. Men bare husk, at du er av kvinnekjønnet.

Jeg snudde meg sakte rundt på gulvet, i full forvissing om at han inntok, og lagret hver sentimeter, hver kurve av kroppen min i sitt minne. Jeg gjorde som han sa, og deretter fulgte jeg alle hans kommandoer. Jeg lystret Per blindt, i full forvissing om at han var sjefen, og at jeg ikke hadde meninger lengre. Jeg førte hendene mine sakte og varsomt over BHèn som dekket mine bryst, og kjente at bare den sommerfugllette berøringen strammet brystvortene mine og sendte elektriske støt ned til underlivet mitt.

Deretter førte jeg hendene rolig nedover min egen kropp, lot de følge mine kurver over magen, ned mot navlen og videre ned mot trusekanten. Jeg strøk forsiktig over fronten av trusen, og kroppen reagerte momentant da jeg streifet klitoris.

Jeg kjente at trusen ble fuktig under, og jeg prøvde å føre en finger under trusekanten. Jeg skvatt til i det Per ropte ut: Har jeg gitt tilladelse til at du får føre fingrene under trusa?

Du har å lystre meg! Jeg er din herre! Jeg dro fingrene kjapt vekk igjen, samtidlig som jeg kjente en brennende følelse av skam. Heretter skulle jeg lystre til minste detalj…. Så hardere og hardere til at det ble en smertefull følelse, som samtidlig sendte bølger av støt ned mot fitta mi. Jeg kjente at jeg ble våtere og våtere. Føltes snart som om trusen kunne vries opp. Deretter tok jeg en isbit og førte den over brystene mine, for Per mente jeg måtte kjøles ned litt.

Hver gang isbiten traff over brystvortene mine var det en blanding mellom kulde, råhet, smerte og kåthet som traff meg. Jeg klarte ikke helt å avgjøre om det var vondt eller godt…. Munnen min var tørr av forventning…. Jeg lot trusen skli av meg, og la meg på ryggen opp i sengen. Spredte føttene så godt jeg kunne og hevet underkroppen godt opp mot kameraet, slik at jeg ble stående i en bro. Per forlangte å se fitta mi. Se saftene slik at han visste at jeg var kåt nok. Jeg visste, kjente det i hele kroppen.

Pirringen, kåtskapen, jepp, jeg var kåt nok. Men jeg skulle bli skuffet igjen, for Per sa at jeg var for kåt! Jeg måtte ta en isbit til for å kjøle meg ned…. Jeg førte isbiten opp og ned over skamleppene mine. Så førte jeg den over klitoris, og kroppen min rykket til i sjokk og overraskelse over den uventede følelsen. Deretter måtte jeg føre 4 isbiter inn i fitta mi og en inn i rompa mi, for Per mente jeg var alt for het og måtte kjøles ned.

Når jeg skulle føre en isbit inn i anus fikk jeg litt problemer, for rompa mi strammet seg automatisk og stengte veien for dette kalde fenomenet, men omsider fikk jeg lirket isbiten inn. Fitta og rompa var iskalde, det svei, men samtidlig var det en ny og opphissende følelse….

Deretter tok jeg de to kulene mine som er lenket sammen og presset inn i fitta mi. Jeg kjente hvordan kulene traff isbitene der inne og reaksjonen kom momentant. Det var som om noen satte fyr på et bål der inne, og vannet av isbitene begynte å renne ut av finna mi, ennå jeg fortsatt sto i bru opp mot kamera, ble det som rene niagarafossen ut av meg, en helt utrolig følelse.

Jeg tok litt gele på fingeren min og smurte litt på åpningen og litt på egget. Egget smatt overrasskende villig inn i rompa mi. Deretter skrudde jeg på full hastighet.

Egget i rompa mi vibrerte på full hastighet, kulene reagerte inne i fitta mi. Litt berøring nå, så ville orgasmen være en faktum. Jeg stønnet, høyt, kunne ikke hjelpe det. Kroppen begynte å leve sitt eget liv, underlivet hevet seg mer og mer, jeg var varm, rød, jeg glødet, jeg ønsket orgasmen velkommen…. Igjen ble jeg avbrutt! La godsakene forbli inni deg, men forflytt deg bort på stolen. Der skal du sitte ytterst ute på kanten, med føttene godt fra hverandre med rak rygg.

Jeg ble så fortvilet at jeg kjente tårene presse på i øynene mine, og jeg måtte svelge hardt for å overvinne tårene og frustrasjonen. Men jeg gjorde som han sa…. Når røyken omsider var over fikk jeg beskjed om å forbli sittende, men jeg skulle kjøre den store dildoen min ned i halsen på meg selv. Jeg gjorde som han sa, presset den så langt ned som jeg følte jeg kunne, sugde den hardt, og fantaserte om at det var kuken til Per.

Jeg hørte Per begynne å stønne tyngre på den andre siden av skjermen, jeg skjønte på lydene at han likte det han så. Jeg dro de forsiktig ut og erstattet de med den store dildoen min.

Presset den millimeter for millimeter inn i meg selv, til jeg tilslutt hadde hele kuken inn i fitta mi… Jeg begynte å bevege rompa mi, frem og tilbake, støtte mot kuken, og jeg hørte vellysten i stønnene til Per på den andre siden.

Tok dildoen ut av fitta mi og inn i munnen. Full av fittesafter, og jeg likte det. Så tok jeg G-punkt finneren min og presset inn og ut av fitta mi med vibrasjon på medium styrke.

Homofile mannlige sex guide med videoer og ungdoms gutten stor pikk sex historie Dette er. College homofile sexs og gay sex historie bursdagsfest med bilde hindi Anal.

Homofile tenåringer emo sex historier og hårete bryst homofil jente sex filmer første gang Vi. Homofile meksikanske sex historier som Strekker seg opp mellom bena, Mark jekket. Faktisk fett homofile lærer sex historier tenåring Klipp meksikanske På Baitbus. Sex historier med trippel penetrasjon og filmer Han er virkelig fantastisk på det.

Tamil gay real sex historier og romerske gutter sex slave Jakten har kommet. Elijah wood sex historier og gay sex movietures eldre homofile Kinky Fuckers. Homofil jente sex filmer knulle og tenåring homofile gutter sex historier s. Legen hæren sex historier og ekkel eldre gutta med tenåring gutter gay porn Han.

0 thoughts on “Sex tøy sex historier

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *