Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Stor dildo erotikk novelle

stor dildo erotikk novelle

Vi i Kondomeriet mener likevel at den som handler bør være voksen nok til å kjenne sin egen kropp, og ta ansvar for sine handlinger. Om vi synes du virker for ung til å ha et sexleketøy, vil vi derfor råde deg til å la være. Det er en lovpålagt 18 års aldersgrense for erotiske filmer.

Det er 18 års aldersgrense for å handle på kondomeriet. Dette er blant annet på grunn av at aldersgrense for film er 18 år, og fordi vi ikke kan sette umyndige personer i gjeld etter norsk lov vi har et straffegebyr på ,- for uavhentede pakker.

Når du handler hos oss kan du derfor bli bedt om å fremvise legitimasjon ved uthenting av pakken. Like viktig som å være fysisk utviklet før man skal ha sex, er det å være mentalt eller tankemessig moden. Det er viktig å tenke gjennom hva du vil og ikke vil gjøre, med andre ord; at du er klar på egne grenser, at du er trygg som person og at du har god selvfølelse.

Er du klar på hvilke grenser du har og føler du deg trygg på deg selv? Det er viktig å ikke la deg presse til noe du ikke vil. Du kan si nei når du vil. Du bestemmer selv over kroppen din.

Når det fysiske og mentale er på plass og du har funnet en du er trygg på, at det er tillit og nærhet mellom dere, kan du begynne utforskningen av seksualiteten din sammen med andre: Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din.

Hvor godt kjenner du deg selv? Tilbake til spørsmål og svar om Onani Tilbake til spørsmål og svar Les artikler om onani. Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem! Jeg vil ha min egen dildo, men er bare 13 år.

Jeg har brukt dildoen til mamma, men kan jo ikke bruke den hver dag. Hva skal jeg gjøre? Midt på natten våknet jeg til og begynte å varme opp fruen med fingrene. Jeg tok frem JH dildoen og smurte den godt inn med glidekrem.

Fruen slukte hele tingen av nytelse og det varte ikke lenge før hun fikk den herligste orgasme. Gleder meg til fortsettelsen. Den kan virkelig anbefales.

Da min samboer har hatt en hemmelig drøm om å prøve sex med to menn så kjøpte vi denne i stedet. Jeg er heller ikke liten akkurat men kan ikke måle meg med John Holmes. Derfor får jeg ta henne analt sammtidig som hun bruker denne foran og det er kjempeherlig for oss begge.

Anbefales på det sterkeste men bruk god tid til oppvarming og mye glidekrem. Barbro 43 , Fant denne nederst i skapet til min mann. Han ble flau men innrømte at han hadde brukt den på seg selv. Han sa han skulle kaste den, men jeg har funnet den på et nytt gjemmested. Jeg har prøvd den når han er på reise. Jeg er vanligvis ikke så veldig kåt, men når denne er godt inne blir jeg det.

Jeg klemmer sammen med musklene og kommer som bare det. Kanskje jeg tør foreslå at vi bruker den sammen - vet ikke. Ingrid 23 , 8. Fant frm til denne på tips fra en venninne. Hadde ikke trodd den var sååå stor.

Først hadde jeg ikke tenkt å bruke den, så den lå i skapet i 2 uker. Så prøvde jeg med glidemiddel. Den gikk nesten ikke inn i det hele tatt, men jeg ble opphisset. Så festet jeg den på badekarkanten og da gle den langsomt inn bakfra.

Jeg syntes det var litt vondt så jeg gned på knappen min for å bli fort ferdig. Og jeg kan vel si at en kraftigere og lengre orgasme har jeg aldri hatt. Bruker den jevnlig nå. Vi er to venniner som har kjøpt denne på nett. Den ligger hos meg, men vi bruker den av og til sammen. Vi begynner med å tulle, men etterhvert kommer fuktigheten og da går det bare en vei.

Vi er ikke lesbiske, men ronker gjerne hverandre når den er inni. Den er litt stor, men vi kommer som bare det. Fikk sjokk når eg åpnet den Sinnsyk stor,men utrolig herlig og føle den fyller meg opp. Den blir brukt jevnlig Det eneste minuset er at den ikke lukter så godt! Min samboer kjøpte denne her på nytelse.

Når vi pakket den opp tenkte vi "holy shit" den var svær: Men vi måtte jo prøve den. Eg syntes den var litt i største laget. Den var litt vond siden den var så stor. Tror eg klarte bare under halve første gangen! Men har prøvd den flere ganger siden og den blir bare bedre: Min samboer vet ikke at eg har "tyv" lånt den litt. No får eg sprut orgasme i dusjen når den bunner meg: Jeg er egentlig ikke noe fan av pornofilm - men jeg har sett en med denne fyren, og da skulle det ikke mye til før det gikk for meg.

Nå har mannen min kjøpt denne - og den er veeeldig stor - men jeg blir kjempekåt når jeg tenker på at jeg ligger med han der typen. Javel - dette går nok ikke tenkte jeg. Skeptisk - egentlig ikke særlig opphisset - godt med glidemiddel - forsiktig inn - blir kåt - størrelsen ikke lenger noe problem - venter med å stimulere foran, vil nyte lenge.

Klarer ikke å vente - kommer uten å stimulere klitorisen. Fornøyd bruker , 4. Det å avslutte oralsex sammen med denne dildoen er perfekt. Varm opp med noe mindre, så jobber mann seg mot holmes og orgasme.. Anbefales, men den er SVÆR!! Marianne 18 , 2. Kjærsten min har kjøpt denne for at vi skal bruke den når han overnatter.

stor dildo erotikk novelle

Stor dildo erotikk novelle -

Espen og Alexander skjønte hva de ventet på, de ville ha spruten i ansiktet. Der glir han inn, fyller meg. Hun la seg bakover, lukket øynene og begynte å beføle seg selv. Det var slutten av september, og ferieperioden var på hell.

Det finnes ingen nedre aldersgrense for å kjøpe sexleketøy. Vi i Kondomeriet mener likevel at den som handler bør være voksen nok til å kjenne sin egen kropp, og ta ansvar for sine handlinger. Om vi synes du virker for ung til å ha et sexleketøy, vil vi derfor råde deg til å la være. Det er en lovpålagt 18 års aldersgrense for erotiske filmer. Det er 18 års aldersgrense for å handle på kondomeriet. Dette er blant annet på grunn av at aldersgrense for film er 18 år, og fordi vi ikke kan sette umyndige personer i gjeld etter norsk lov vi har et straffegebyr på ,- for uavhentede pakker.

Når du handler hos oss kan du derfor bli bedt om å fremvise legitimasjon ved uthenting av pakken. Like viktig som å være fysisk utviklet før man skal ha sex, er det å være mentalt eller tankemessig moden.

Det er viktig å tenke gjennom hva du vil og ikke vil gjøre, med andre ord; at du er klar på egne grenser, at du er trygg som person og at du har god selvfølelse. Er du klar på hvilke grenser du har og føler du deg trygg på deg selv? Det er viktig å ikke la deg presse til noe du ikke vil. Du kan si nei når du vil. Du bestemmer selv over kroppen din. Når det fysiske og mentale er på plass og du har funnet en du er trygg på, at det er tillit og nærhet mellom dere, kan du begynne utforskningen av seksualiteten din sammen med andre: Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne.

Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk. Com — Din blogg om erotikk og sex. Headmaster stor dildo Dildo , For henne. Relaterte bloggposter Produktanmeldelse av dildo: Dette fingrer vi oss med God eller dårlig dildo — dette avgjør spørsmålet Partner som er klar for å prøve noe nytt Dobbel dildo — er det noe vits? Portal om sexy undertøy ».

Dette er en privat blogg laget av et kjærestepar på 23 og 24 år. Bloggen er laget fordi vi ønsker å dele sexlivet samt gi dere anbefalinger på diverse leketøy som kan piffe opp sexlivet deres.

Om det er noe dere ønsker vi skal skrive mer om eller har spørsmål, ta gjerne kontakt: Noe du ønsker å dele? Satte seg ned foran henne, kjente fingrene hennes tok tak i den stive pikken. Kjente hun begynte å massere kuken, trakk forhuden bakover og blottla kukhodet.

Han lukket øynene, kjente hvordan pikken forsvant inn i munnen hennes. Espen hørte lyden av dildoen som gled ut og inn av fitta, samtidig som hun sultent sugde han. Kjente hvordan pikken vokste seg større i munnen hennes. Han strøk henne over brystene, tok vortene mellom fingrene og masserte. Line lot tunga gli over skaftet, nedover til de barberte ballene. Tok de i munnen, sugde, slikte og lekte før hun gate over kuken hans igjen.

Han strøk henne over håret, presset munnen ned på den stive pikken. Hun ga kuken et kyss, før hun reiste seg langsomt. Sto foran han med spredte ben. Han så hvordan saftene hennes rant litt nedover bena, hun tok tak i dildoen og trakk den ut.

Smilte litt lurt til han, og førte dildoen mot munnen hans. Han stakk tunga ut, lot den gli over dildohodet. Line satte seg ned foran han, tok tak under knærne og spredte bena. Kjente munnen hans gli over halsen, munnen hans som fant et bryst. Kjente hvordan han sugde og småbet litt i brystvortene, før tunga hans gled over magen. Line slapp et stønn i det munnen hans gled over innsiden av lårene. Han kjente duften av det våte kjønnet hennes, og kunne ikke dy seg lenger. Tunga gled inn mellom fitteleppene hennes, så langt inn den kom.

Espen lot tunga rotere inni henne, kjente hvordan hun presset seg mot han. Munnen lukket seg om den hovne klitten, tunga traff klitten varsomt. Lot tunga gli forsiktig rundt og rundt på klitten, samtidig som en finger strøk henne over fitteleppene.

Hørte henne mumle noe, kjente kroppen hennes vri seg litt da han førte to fingre inn i fitta hennes. Tunga økte tempoet, samtidig som fingrene gled ut og inn av henne. Så henne stryke seg selv over brystene, før hendene landet på hodet hans.

Tunga hans gled over fitteleppene, videre over den tynne huden mellom fitta og rumpa. Hun akte seg enda litt mer ut på kanten, og kjente tunga hans gli ertende over rumpehullet. Hun trakk han oppover, de møttes i et dypt langt kyss. Han kjente hvordan hun tok tak i den stive pikken hans og førte den mot fitta. Espen nøt å gli inn i henne, hvordan han fylte den våte fitta.

Hvordan musklene hennes strammet rundt han, og hvordan han pulserte inni henne. Han tok henne med lange og dype støt, nøt den nakne kroppen hennes. De så varmt på hverandre, fulle av respekt og tillit til hverandre. Han bøyde seg ned, hvisket: De møttes i et dypt kyss. Øynene deres så den stive kuken hans gli ut og inn av henne. Så de svette og nakne kroppene bevege seg i takt, han økte tempoet. Lot pikken gli helt inn i henne. Han så henne snu seg rundt, bøyde overkroppen ned mot dørken.

Hun så mellom bena sine at han kom mot henne, stiv og stor. Så kjente hun pikken gli inn i henne igjen, kjente han dypt i seg. Hørte stønnene han slapp.

Han nøt synet av pikken som gled ut og inn av henne. De hørte plutselig en dunkelyd, og så en båt som nærmet seg. Kåtheten var overveldende, og orgasmen nærmet seg. De kunne ikke gi seg, han førte fingrene sine ned til fitta hennes.

Begynte å gni klitten , samtidig som han knullet. Kjente hun presset seg mot han, stønnet høyt sammen nå. De kom sammen, hun kjente han fylle henne. Kjente sæden gli helt inn i henne, samtidig som pikken stivnet ekstra. Han kjente musklene hennes som strammet, strøk henne over kroppen og ga et kyss i nakken. De rakk å legge seg ned på dørken idet båten passerte dem, om bord skimtet de et ungt par som dem selv.

Jenta lå toppløs på dekk, mens gutten styrte. Espen og Line så dem kaste nysgjerrige blikk mot deres egen båt.

De reiste seg langsomt, Espen la merke til hvordan fittesafta og hans egen saft piplet ut av fitta til Line. Han tok tak rundt henne, holdt henne i armene mens de kysset. Han løftet henne, gikk til rekka og kastet henne utfor. To sekunder senere var han i vannet også. De lå i det klare vannet, nøt varmen og hverandre. Så deilig å svømme rundt naken, det gir en egen frihetsfølelse.

Line svømte mot han, ga han et kyss før hun spratt opp trappa til båten. Espen fikk et godt glimt av den nydelige rumpa før hun forsvant ned i båten. Dagen gikk mot hell, solnedgangen var bare fantastisk. Ingen båter i nærheten, bare stillhet og ro.

Solen stekte allerede da de våknet neste dag. Litt stive og støle etter gårsdagen og nattens aktiviteter gikk de opp på dekk. Der fikk de se den samme båten som passerte de dagen før ligge ved siden av. De så ei jente svinse rundt i bikini i båten, tydeligvis det var flere som skulle spise frokost. Hun så opp, og la merke til at de kikket på henne. Snart så satt de alle fire rundt bordet, og nøt en stor frokost.

Praten gikk lett, og det viste seg de var fra Athen. Paret het Alexander og Nana, og var på samme alder som de selv, og hadde nå ei uke ferie før jobb. De ble enige om å tilbringe dagen sammen, det greske paret hadde vært innom et helt fantastisk sted i går, som de gjerne ville vise.

De tøffet av gårde, jentene la seg på dekk for å sole seg mens gutta pratet bak spakene.

0 thoughts on “Stor dildo erotikk novelle

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *