Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Erotisk kontakt gode sexstillinger

erotisk kontakt gode sexstillinger

Vi har også nylig lagt til et lite onani galleri med forskjellige teknikker. Til å begynne med er det kun teknikker for menn, men teknikker for kvinner er rett rundt hjørnet. For å lese mer om oss som står bak sex-stillinger. Det som faktisk ER nyttig, er å forstå hva det er ved stillingen som gjør den spesiell.

Stillingen vist over er et godt eksempel. Ved å krysse bena, vil både hun og han oppleve en langt trangere penetrering. Når han står, er det også lett for ham å beve seg opp og ned i forhold til henne og på den måten justere vinkelen på penetreringen. Det er nå engang slik at kvinner har enkelte punkter i skjeden som er mer følsomme for press enn andre, om man vil kalle de G-punktet, O punktet, osv får være opp til hver enkelt.

Faktum er uansett at de er der. På den negative siden, kan man si at klitoris får minimalt med stimulering i denne posisjonen. Denne stillingen skiller seg klart fra den over.

Der den øverste spiller på fysisk kontakt mellom de to, spiller denne mer på følelser. Gi henne oralsex, men la henne vite at dere kan stoppe om hun ikke føler seg så komfortabel og at det er helt greit.

Etter hvert vil det å motta oralsex bli mer vanlig for henne og hun vil klare å nyte det selv, og gi til deg. Det samme gjelder nye stillinger og steder å ha sex på, foreslå det til henne, men la henne vite at om det blir feil, så stopper dere.

Har hun den tryggheten er det lettere å bli med på nye ting. Jeg slet lenge med å klare å få orgasme, men har de siste par årene fått det til ved hjelp av diverse hjelpemidler. Men jeg føler meg så dum når jeg trenger hjelpemidler hele tiden, siden kjæresten min egentlig er superflink i senga. Føler meg alene om det. Og en ting til, jeg er ofte kåt på ham og når vi er sammen, men akkurat som om det ikke gir utslag, for jeg synes jeg sjeldent er våt nok for kjæresten min, så vi har alltid glidemiddel tilgjengelig.

Er det også uvanlig? Føler at ting burde vært lettere For mange så skal det mer til enn bare vanlig forspill for å få en orgasme. Da er en vibrator for eksempel et bra hjelpemiddel, for det gjør det mye lettere for at du også skal komme. Jeg skjønner hva du mener, men det er virkelig ingenting å uroe seg over. Du har funnet ut hva som skal til for at du skal oppnå en orgasme, så ikke gi slipp på det bare fordi du trenger litt ekstra hjelpemidler.

Det trenger de fleste innimellom og jeg er sikker på at kjæresten din ikke synes det er dumt. Han er glad for at du også koser deg. Kroppen hører ikke alltid etter så det er helt vanlig at du ikke blir så våt selv om du er kåt, og har skikkelig lyst på kjæresten din. Da er glidemiddel perfekt. Jeg synes det er bra du har funnet løsninger der ting ikke funker helt, for det er altfor mange som ikke gjør noe med det og da blir jo ikke sexen så behagelig.

Alle opplever til tider at kroppen ikke lystrer selv om man er klar, og da er hjelpemidler et «must». Hvordan vet jeg om en jente vil ha sex med meg. Det er en jente jeg har lyst til å ha sex med men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Har du noen tips? Om hun er interessert i deg så er det flere ting man kan tolke det på, hun smiler mye, hun tar på deg “tilfeldig” ved at hun ler og stryker deg over armen for eksempel, hun vil være mer med deg enn andre.

Hvordan man kan finne ut om hun vil ha sex med deg er litt mer vanskelig å svare på da alle har forskjellig framtreden, noen er veldig frempå med flørting og berøring og intense blikk, andre er mer tilbakeholdne og sjenerte, de vil gjerne at du tar initiativet.

Om du er usikker så er den eneste måten å finne ut om hun vil noe mer å flørte med henne og gi henne sikre tegn på at du vil ha henne. Typen min sa til meg her om dagen at han vil at jeg skal ta mer initiativ i senga. Jeg spurte han hva han vil at jeg skal gjøre, hva han tennes av osv. SÅ det jeg lurer på er hvordan jeg kan ta kontroll i senga uten å vite hva han liker? Noen tips til hvordan jeg kan gjøre ting i soverommet litt mer spennende? Har aldri sugd han heller, og han hinter veldig til at han vil, men som jeg har sagt til han så har jeg problemer med kjeven.

Utstyret hans er ganske stort, og det betyr da at kjeven min kommer til å «henge seg opp» eller «låse seg» skjevt. Jeg har ingenting imot å suge, men kommer mest sannsynlig til å ende opp med å skade han. Kan jeg gjøre andre ting med utstyret uten å putte hele i munnen?

Han vil nok mest sannsynlig tenne på hva enn du gjør, fordi det er du som tar initiativet til det. Sitt over han og kyss han over hele kroppen. Start ved ørene, halsen og munnen og jobb deg sakte nedover.

Det er ingen hemmelighet at det motsatte kjønn elsker oralsex, så det synes jeg du skal prøve. Han er klar over problemet med kjeven din, men det behøver nødvendigvis ikke bli et problem. Du skader han heller ikke om du tenker på tennene dine, så beskytter du penisen med tungen din.

Oralsex trenger heller ikke bare bestå av suging, men også kyssing, slikking og runking. Varier hva du gjør, gi det et forsøk å suge han, men gjør det vondt så skal du selvfølgelig ikke gjøre det. Det skal være behagelig for deg også. Mange jenter tror også at man må ta hele penisen i munnen hele tiden, og det er feil.

Du kan for eksempel runke han samtidig som du suger på øverste del av penis. Dette vil nok være en lettere mulighet for deg. Ann Mari svarer ukentlig på spørsmål som blir sendt inn. Du trenger ikke å oppgi ditt virkelige navn, men skriv gjerne noe beskrivende i navnefeltet.

Og begge er mer enn klare. Dess glattere det bedre. Og hvordan kan det så fortsette? Hun blir liggende på magen, han skyver ei pute under hoftene hennes. På den måten heves bekkenet og baken hennes mot han. Han legger seg oppå henne og trenger varsomt inn. Hun kan slappe av i bekkenbunnen og lukkemuskelen. Rumpeballene fjærer av noe penislengde, og han kan ikke trenge så dypt inn som i andre stillinger.

Kvinner som kan oppnå orgasme ved å presse lårene sammen skyver ganske enkelt beina sammen og kan på den måten oppleve øket lyst. Hun legger seg på rygg og tar i mot han i misjonærstillingen med vidt skrevende ben. I denne stillingen kan hun også avspenne.

Inntrengningen forenkles hvis hun legger ei pute under baken, slik at bekkenet heves. De kan hele tiden se hverandre i øynene slik at nærheten mellom dem intensiveres. Hun kneler på alle fire foran han i doggy style. Han hviler på knærne bak henne, og penis er i rumpehøyde.

Når han skyver rumpeballene hennes fra hverandre, har han fri utsikt til den rosabrune anusrosetten. Men her må han være forsiktig under inntrengningen, for denne stillingen muliggjør dyp penetrasjon. Hun kan bevege bekkenet mot han eller trekke seg unna, og hvis hun hviler på albuene, er baken hennes enda mer i været.

Men en ulempe har denne stillingen — den gjør det ikke mulig for henne å avspenne muskulaturen. Han legger seg på rygg og hun setter seg på skrevs over han i rytterstilling. Fordelen med denne stillingen, er at det er hun som har kontrollen og bestemmer hvor dypt penisen hans skal trenge inn.

Problemet med stilingen er inntrengningen, for hun må spenne bena og rumpemusklene for å holde stillingen, og hun kan ikke spenne av i bekkenet. For å lette innføringen av penis, kan hun, som ved avføring, presse lett. I denne stillingen er det hun som er den aktive parten. Det er mange kvinner som ikke liker det akkurat ved denne spesielle sextypen. Hos demer følelsen av å bryte et tabu er ofte ledsaget av ønske om hengivelse og underkastelse.

Her må paret opp av senga eller sofaen og finne seg en plass ved kjøkkenbordet eller kanskje rygglenet til sofaen, som hun kan bøye seg over. Det blir litt som doggy style.

Forskjellen er, at begge står, og hun derfor ikke kan trekke seg tilbake hvis han trenger for dypt inn i henne. Her er mye basert på prinsippet om å være prisgitt en annens vilje, eller submisjon. For enkelte er det det som gir det store kicket. Hvis man føler at det blir for intensivt, bør man avbryte umiddelbart og eventuelt bytte stilling. Par med erfaring kan eksperimentere og teste hva de liker og hvilke toys de eventuelt vil bruke.

Det er en spennende opplevelse når en kvinne penetreres vaginalt og analt samtidig. Og dere trenger ikke absolutt en ekstra elsker til det. Prøv heller med et lite toy i til å begynne med, og så kan dere eventuelt gå over til noe annet etterhvert. Endelig begynner temperaturene å stige og den etterlengta sommeren nærmer seg.

Erotisk kontakt gode sexstillinger -

Du står på stolen vendt bort fra han, så bøyer du bena, som om du setter deg på do, mens du holder hendene på stolryggen. Kan du gi meg noen føringer når det gjelder å prate dirty med dama? Hun er nok ikke så vant med å snakke åpent om sex, så vent til det er en passende anledning og ikke bus ut med ting. Du forblir helt anonym!

Aggressiv, dyrisk sex kan dyrkes meget bra når mannen tar kvinnen bakfra i et rush av at begge er fylte av pasjon og intenst kåthet! Han kan komme langt inn og det er noe spennende ved å ikke kunne se på hverandre, dere kan fantasere som dere vil utro i tankene er tross alt bedre enn å være det i virkeligheten!

Dessuten kan dere også gjøre det foran speilet og bli enda mer opphisset av følelsen å spille inn egen pornofilm, eller reise deg opp stående og la han kysse nakken din. For en ny tvist kan du ta frem en stødig stol, støtt den gjerne mot et bord eller vinduskarm som han kan holde i for ekstra balanse. Du står på stolen vendt bort fra han, så bøyer du bena, som om du setter deg på do, mens du holder hendene på stolryggen. Han legger hendene sine på hoftene dine og kommer inni deg forsiktig, det kan hjelpe om han har ett ben på stolen for støtte.

For ekstra følsomhet, beveg baken din fra side til side. Du er på topp! Dersom du liker kroppen din og nyter å være sjef i sengen, er deg øverst perfekt stilling.

Da har du kontrollen på hvor rask rytme du vil ha og hvor dypt inni du vil ha han, samtidig som du kan kysse og erte ham eller til og med binde ham!

Du kan sprite stillingen opp, men ikke gjør det før du er klar for hans orgasme, for han vil garantert komme ganske raskt! Denne stillingen er ekstra stimulerende for enhver mann som liker å se på rumpa di. Stillingen passer bra, da han kan putte en finger inn i rumpa di kanskje høres dette ekkelt ut, men sannsynligheten er stor for at han liker det.

Her trenger du også en stol, helst stødig uten armer. Han sitter vanlig på stolen mens du går fremfor han på alle fire. For noen blir den så kort at livmorhalsen kan sees i skjedeåpningen. Heldigvis kan bekkenbunnstrening avhjelpe også dette, sier Isachsen, som har konstruert bekkenbunnstreneren VagiFlex. Trykk her og følg oss på Facebook. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få ukentlige oppdateringer på epost. Her er de ekte filmsex-scenene. Kjapp håndjager gir trøbbel med tidlig sædavgang.

Dette funker bedre enn porno. Ekspertene Gro Isachsen er leder og faglig ansvarlig for Klinikk Sexologen og sexolog. Se flere saker fra: Dette leste vi om sex i Tommel opp for tabubelagt nytelse. Seksuelle tenningsmønster Dette funker bedre enn porno. Bedre orgasmer på ti minutter. Samleiestillinger hun elsker Bakfra-sex stimulerer klitoris. Munnsex Tekkelig munnsex er tingen. Samleie Se opp for pumpesexen. Penisstørrelse Gladnyhet til menn med liten penis.

Derfor liker menn pupper - Det finnes to typer pupper. Samleiestillingen som passer din penis Sjekk hvilken stilling som passer deg best. Sommerkjolene vi ønsker oss nå. Bikini for sommeren Del på Facebook 0.

Underholdning Se alle våre quizer Ta en matquiz Kryssord. Her må paret opp av senga eller sofaen og finne seg en plass ved kjøkkenbordet eller kanskje rygglenet til sofaen, som hun kan bøye seg over. Det blir litt som doggy style. Forskjellen er, at begge står, og hun derfor ikke kan trekke seg tilbake hvis han trenger for dypt inn i henne. Her er mye basert på prinsippet om å være prisgitt en annens vilje, eller submisjon. For enkelte er det det som gir det store kicket. Hvis man føler at det blir for intensivt, bør man avbryte umiddelbart og eventuelt bytte stilling.

Par med erfaring kan eksperimentere og teste hva de liker og hvilke toys de eventuelt vil bruke. Det er en spennende opplevelse når en kvinne penetreres vaginalt og analt samtidig. Og dere trenger ikke absolutt en ekstra elsker til det. Prøv heller med et lite toy i til å begynne med, og så kan dere eventuelt gå over til noe annet etterhvert. Endelig begynner temperaturene å stige og den etterlengta sommeren nærmer seg.

Kroppen min er dessverre fortsatt innstilt på å skulle skjules under en masse lag klær. Bikini er omtrent 7 kg unna… Men, det er jo heldigvis litt tid igjen ennå, så jeg får bare prøve å få av meg et par kilo. Og spørsmålet er da bare hvilken metode som er mest effektiv. En eller annen foreslo sport. Akkurat — fordi jeg er så innmari glad i det. Men, så var det en kollega som hvisket med et lite smil: Utført riktig er det like effektivt som et omfattende helkropps treningsprogram.

Herlige nyheter — jeg er klar for mange og harde treningsøkter, helt uten å måtte oppsøke et helsestudio eller begi meg ut på lange, svette joggeturer. Det er altså bare å hugge tak i treningspartneren og sette i gang sengegymnastikken. Her kommer en oversikt over de 5 mest effektive sexstillingene for kvinner når målet er kombinasjonen kaloriforbrenning og høydepunkt. Og glem ikke at det skal være en fornøyelse, sexgleden er selvfølgelig alltid det viktigste.

Det tror dere ikke på? Da er det bare å lese videre: Misjonærstillingen kan være like effektiv som sit-ups. Det er om å gjøre å bruke riktig teknikk. Nøkkelen til kaloriforbruk ligger i å heve hoftene sakte mens du spenner musklene og partneren bøyer seg over deg. Samtidig kan du la hele underlivet rotere. Det gir trening til mage- og rumpemuskler og gjør «øvelsen» enda deiligere.

Og jeg kan garantere: Ridestillingen synes jeg er utrolig opphissende — og en hyggelig bieffekt er at den er perfekt egnet til å forbrenne noen kalorier! Ikke minst hvis du ikke lener deg forover mens du rir, men i stedet lener deg bakover så langt du kan i retning føttene. Det skal ikke lange rittet til før du merker hvordan det «tar» i rumpe- og magemuskler, mens pulsen stiger — og ikke bare på grunn av lysta! Det ante deg kanskje? Stående sex er helt ideelt for forbrenning av kalorier.

La partneren holde deg mens du slynger bena rundt han. Denne «klamrestillingen» trener også de indre lårmusklene dine.

0 thoughts on “Erotisk kontakt gode sexstillinger

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *