Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Alto ventos est coeptis utque fecit. Phoebe sine circumfuso arce. Tanto aliis. Matutinis cornua origo formaeque animal mundo. Chaos: fabricator. Natura mundo caesa addidit. Cuncta habendum meis omni ille formaeque emicuit septemque et. Lege fecit aethere porrexerat gentes horrifer formas.

Erotiske jenter fint undertøy

erotiske jenter fint undertøy

Sensuelle dansere vil elske go-go-drakter, super-korte skjørt og kjoler eller tettsittende topper. SassyStar handler også om forskjellige erotiske kostymer som er glimrende for å få litt energi i deres leker. De gir våre damer muligheten til å bli en sexy politi-kvinne, en sykesøster eller en kattekvinne. Sko - Høy-hælte, selvfølgelig - er et perfekt tillegg til sexy undertøy.

Det finnes hæler, boots og sexy sandaler eller flip-flopper. Tilbehør vil gi krydder til soverommet deres. Alle kan finne noe interessant hos SassyStar. Tilbudet inkluderer leketøy for de som elsker BDSM, erotiske spill, i tillegg til fans av 50 shadesof Grey. Din konto Handelskurv 0 Produkter. Skal nakenheten først rammes inn, så kan det ikke gjøres bedre enn dette! Det klassiske svarte kombinert med detaljer i delikat rosa dominerer den første undertøysserien til Close2you, og spør du meg, så har det absolutt potensiale til å bli et framtidig varemerke.

Et annet blikkfang er cut-out bodien Soave. Dette er en body som hyller kurvene dine i sexy blonde. Og ikledd dette uhyre dristige antrekket, er det garantert ingen som kan motstå hverken deg eller eventuelle erotiske ønsker du måtte ha. Nok et sexy plagg med WOW-effekt! Igjen pyntet med rosa detaljer: Neckholder til å knyte og sløyfer i skrittet.

Foran er det over-kryss look, og bak gir du inntrykk av å ha på kun BH og streng. Veien til lystens sentrum ligger forøvrig komplett fri, så den heite bodyen kan godt beholdes på under akten, slik at partneren kan nyte synet, og du den sexy følelsen. Erotiske eskapader er uunngåelige i dette antrekket. Neste på lista er det tredelte hofteholder-settet Lyra. Det består av en åpen streng, en soft-BH og en kjempesexy hofteholder. Jeg liker soft-BHen særdeles godt, fordi den er skåret litt annerledes enn normalt.

Og hva er din favoritt i dette settet? Babydollen Fantasia byr på litt mer stoff, men det er selvfølgelig likevel både tillatt og mer enn ønsket at blikket rettes mot det mest vesentlige.

Blondebåndet under brystet lar det delikate, gjennomsiktige powernetstoffet bølge mykt over magen, mens de rosa båndene rundt brystet er et sant blikkfang. Og bak rekker ikke stoffet lenger enn at det tillater lange blikk på bakenden. Så det er best å ta på strengtrusa! Heldigvis er den innbydende åpen, så det ingenting i veien for et opphissende eventyr. Delikat, mykt og utrolig sexy. Jeg beskriver ikke bare følelsen av å ha på seg det lidenskapelige settet Passione , men også synet av det!

Soft-BHen smyger seg om de øvre kurvene, mens den gir mer enn et glimt av lystknoppene. Den åpne strengen smigrer de kvinnelige hoftene med bred blondelinning og dristig pynt. Justerbare stropper, sløyfer og alle andre detaljer er også her i rosa og som i alle før nevnte plagg er det karakteristiske Close2you-merket diskret plassert.

Alle gode ting er sex! Den forføreriske undertøysserien avsluttes med settet Misteria. Utsvingt kjole med blondeparti Mørk blå.

Smal bukse i stretch svart. Tights Blanke leggings push up Samara. Kule leggings med glidelås. Smal bukse i stretch svart trikot. Øredobber i strass sølv. Utsvingt kjole med blondeparti hvit. Bestsellers of undertøy, nattøy, Bh, truser og korsett.

erotiske jenter fint undertøy Og når været blir bedre betyr det at mengden seksualhormon i kroppen øker. La han være tilskuer — en stund. Rumpa er så og si bar, og i skrittet er det kun ei snor. Snarere tvert i mot! Mørkhårede Monika blir klargjort, mens stilige Ola bare skal være tilskuer i dag.

Sex i all offentlighet: Det er et våget tema — ikke minst fordi du kan komme til å begå en ordensforstyrrelse. Men å fomle litt på hverandre er jo lov, eller!?!

Stryke litt oppover låret når dere er på kino eller handletur, eller ved solbad i parken. Det kan vel hende han blir litt perpleks med en gang, men han kommer sikkert til å like det. Alt er lov når det gjelder sex — så lenge alle involverte føler seg vel.

Du kan klore, bite, lugge — vær litt slem og slipp løs villkatten i deg. Ta på han der du har lyst. Gjør noe du aldri har tørt før. Hvis du lenge har hatt lyst på en dask på stumpen — be om det! Og hjelp til med hånda når han vil trenge inn i deg. Lek også med kroppen din — press brystene sammen, la fingertuppnene kretse om brystvortene. Det er superdeilig for han å se på. Her er det mange muligheter. Noe av det enkleste er å bytte ut hverdagstrusa med litt hett og sexy undertøy.

Trinn to er kanskje å kle seg ut med et kostyme og en parykk. Og så kanskje strippe litt — uansett hva du finner på, så blåser du med et rollebytte helt sikkert støv av et litt kjedelig blitt sexliv.

Pornofilmer er bare for menn!? Nei, det er bare tull — også kvinner kan ha stor glede av en heit sexfilm. Og hvis du forteller han om det, og deler filmgleden med han, så har du allerede vunnet. Det kommer til å inspirere og sette fart i elskovslivet. Og er du skikkelig modig, tar du over hovedrollen. Og du vet jo hva man sier: Snille jenter kommer til himmelen — de uskikkelige jentene kommer hvor og når de vil!

Ha det moro — og leketøy til ville og uoppdragne katter finner dere her: Og det var for gjort å finne en egnet location: Pullman City i Harz, en stilekte westernby komplett med kirke og arrest. Sesongen der begynner først Vinteren, som ga oss hodepine ved tanken på sommerbilder, ga oss utfordringer allerede før vi begynte shootingen. Snø, snø og atter snø. Men, vi kom avsted som planlagt, og selv om Autobanen var full av snø og det var tett tåke, gikk turen uten problemer.

Da vi kom fram til Hasselfelde, nabobyen til Pullman City, strålte sola fra knallblå himmel, og vi inntok feriehusene. Vi ble raskt einige om at saloonen skulle være første location, og de nydelige polske modellene Gosia og Karolina ble profesjonelt sminket og stylet. Og så var det bare å bite tennene sammen — ihvertfall for de lettkledde modellene. Saloonen var nemlig stor, luftig og i flere etasjer, og det var kaldt!

Etter 6 timer var bilder av 18 antrekk i boks — med hvit bakgrunn. Fra svarte catsuits til hofteholderskjørt. Og i morgen går det videre med styling a là wild west… Arbeidsdagens slutt ga oss inspirasjon til neste dag.

Vi fikk se byens Can-Can jenter og var tilskuere til generalprøven deres. Her er et lite inntrykk fra første dags shooting:. Det skytes skarpt — poker, peis og bardisk! Torsdagens location er nede i saloonen, en stor sal med pokerhjørne, peis og en lang bardisk. Alt i mørkt tre, med stilekte lamper, som gir rommet skumrende lys og varm stemning. Ellers er det også koselig varmt, for det er tent i peisen og dermed ligger alt til rette for de aller minste antrekkene.

Wild west tilbehør som revolvere, Stetson, lassoer og cowboystøvler har vi massevis av og det er vanskelig å velge. Til alle plaggene har vi også passende detaljer i wild west stil: Dagens første motiv taes i pokerhjørnet, det er den sexy Gosia, som med det heite undertøyssettet viser at hun har en trumf i ermet.

Men, det er ikke pokerfjes som gjelder i dag, nei, det er: Allerede de første bildene viser at lite stoff og rustikale omgivelser er en god kombinasjon. Det samme gjelder for wetlook og lakk, og det gamle pianoet i hjørnet spiller sin rolle godt — selv om ingen av oss kan spille.

Til lunsj blir det stilbrudd, med pizza — og vi lærer at selv sylslanke modeller kan spise godt! Etterpå byttes high heels med cowboystøvler, fotografen bytter sett og nysgjerrige medarbeidere i Westernbyen tusler diskret gjennom saloonen i håp om å få et lite glimt. Og så taes de første girl-girl motivene. Passende til snøen som daler ned utenfor, tar vi bilder med julemotiv. Stilrent på lammefellen foran peisen.

Blonde Karolina gir oss sitt mest nydelige smil og viser et bittelite rødt antrekk mellom gullinnpakkede gaver, mens glørne i peisen kaster et gyllenrødt, varmt skjær over det hele. Etterpå viser den mørkhårede Gosia cowgirlkvaliteter, og svinger seg i salen iført brystfri hofteholdertopp. Selv om lassoen blir på salen, kunne hun nok lett fanget en og annen cowboy i dette antrekket. Mot slutten av dagen legger vi beslag på baren, og i Coyote Ugly stil svinger de to modellene seg opp på bardisken.

Litt vanskelig er det, for disken har overhylle med flasker, så det er om å gjøre å finne en stilling hvor man kan holde balansen og samtidig ser bra ut.

Til slutt er damene perfekt arrangert på disken, og vi får noen utrolig flotte bilder. I morgen kommer den første cowboyen til settet — og det er vi spent på! Girls, girls, girls and a cowboy — pels separe Også arbeidsdag tre begynner presis klokka 8 og alle er spent på den første mannlige fotomodellen: Daniel, en stripper fra Herfurth i Tyskland som skal presentere gjennomsiktig undertøy. Blonde Karolina er reist hjem, så i dag treffer vi en gammel kjenning, mørkhårede Jennifer Martin fra Hildesheim i Tyskland.

Du kjenner ikke navnet? Jeg skal hjelpe deg: Det er Daniel som først må i ilden. Han viser 7 forskjellige strings, fra svart gjennomsiktig til sukkertøyrosa. Etterpå skytes de første parbildene. Daniel og Gosia unner seg en drink i baren, og så kommer Jennifer. Etterpå tar Gosia fatt på hjemveien, og vi bytter location.

I et separe får Daniel utlevert en lasso, og får god fangst i Jennifer. Selv om det fortsatt snør ute, har Adam, tidligere enn ventet, greid å få de to nye polske modellene Ola og Monika til settet, og det er tid for å prøve nye parkonstellasjoner.

Mørkhårede Monika blir klargjort, mens stilige Ola bare skal være tilskuer i dag. Daniel er også kun bakgrunnsdeko resten av dagen. Igjen er det lakk som gir en flott kontrast til omgivelsene, som f. Tida flyr av sted, og vi går så opp i jobben, at vi glemmer både tid og sted. Når det er tid for lunsj, har vi allerede tatt flere bilder enn til sammen dagen før — og om kvelden er det vanskelig å velge de bildene vi vil ha. Arbeidsdagen avsluttes klokka Deretter følger forskjellige catsuits med ekstravagant mønster — det går slag i slag.

I westernbyens biffhus bruker vi peisestua, hvor det henger et flott bisonhode på veggen. Damene i vaskeballetten er i full gang — Westernbyen åpner for sesongen den Om ettermiddagen fortsetter vi fotoshootingen i hotellets lobby, med rødstripet tapet, føydal trappeoppgang og store panoramavinduer. Her må vi sette i gang varmluftsapparatet igjen, for rommene er ikke oppvarmet.

Vi stryker sexy antrekk etter sexy antrekk fra to-do lista, og når ettermiddagssola viser seg, beslutter vi å fotografere to motiv ute i kulda. Og det blir dagens høydepunkt: Monika i lakkmini med kort pelsjakke og børse; Ola i lang, sølvgrå pelskåpe, med kun lærkorsage under og lasso i hånda.

Bildene ser nesten sommeraktige ut — hvis det bare ikke hadde vært for gåsehuden. Arbeidsdagen er over klokka Blonde Monika med katteøynene og stilige Ola er dagens modeller og med blonde Mirco fra Tyskland, har de fått en ny cowboy å leke med.

Dagens første location er smia, hvor vi lar Mirco vise sin velbygde kropp og topptrente muskler som smed. Edle fetisjantrekk blir iscenesatt mellom en masse jern. Etter lunsj er hele crewet samlet i ei koselig tømmerhytte med peis, og det blir trangt om plassen når bildene skal taes. Det er jo bare modellene som skal synes på bildene.

Bortsett fra klassiske sett kan man finne sensuelle korsetter, bodystockings eller kjoler. Tilbudet inkluderer også flere tilbehør som strømper, tights og pene nattkjoler. Vi har også varer for de som elsker intensive opplevelser - lateks, vinyl og spiselig undertøy. Vi tilbyr også spesielle sexy kostymer for en fest eller en het kveld.

Sensuelle dansere vil elske go-go-drakter, super-korte skjørt og kjoler eller tettsittende topper. SassyStar handler også om forskjellige erotiske kostymer som er glimrende for å få litt energi i deres leker. De gir våre damer muligheten til å bli en sexy politi-kvinne, en sykesøster eller en kattekvinne.

Sko - Høy-hælte, selvfølgelig - er et perfekt tillegg til sexy undertøy. Det finnes hæler, boots og sexy sandaler eller flip-flopper. Tilbehør vil gi krydder til soverommet deres. Alle kan finne noe interessant hos SassyStar. Tilbudet inkluderer leketøy for de som elsker BDSM, erotiske spill, i tillegg til fans av 50 shadesof Grey. Din konto Handelskurv 0 Produkter.

0 thoughts on “Erotiske jenter fint undertøy

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *